• Vbrizgavanje goriva, Tlak Regulator PR4048 za Mazda Ford 92-02 (3.0 Bar)
  • Vbrizgavanje goriva, Tlak Regulator PR4048 za Mazda Ford 92-02 (3.0 Bar)
  • Vbrizgavanje goriva, Tlak Regulator PR4048 za Mazda Ford 92-02 (3.0 Bar)
  • Vbrizgavanje goriva, Tlak Regulator PR4048 za Mazda Ford 92-02 (3.0 Bar)
  • Vbrizgavanje goriva, Tlak Regulator PR4048 za Mazda Ford 92-02 (3.0 Bar)
  • Vbrizgavanje goriva, Tlak Regulator PR4048 za Mazda Ford 92-02 (3.0 Bar)

Vbrizgavanje goriva, Tlak Regulator PR4048 za Mazda Ford 92-02 (3.0 Bar)

  • €9.98
  • €14.25

Podobni izdelki

Opis izdelka

  • Za Vozila Znamke/Modela: CHEVROLET
  • Chevrolet Model: CAPRICE
  • Blagovna Znamka: EITTAR

Kaj je Eittar uspešnosti chip tunning modul ?Na OBD2 zmogljiv čip je najbolj inovativna in najboljših rešitev na trgu, ki je priporočljivo za strokovnjake v avtomobilski industriji in avtomobilskih prodajalcev.Novo boljšo nastavitve za operacijski točke motorja,spustite tipko za "skrite"rezervo,tako da lahko vožnjo veliko varnejši in boljši, medtem ko uporabljate manj goriva .skrbimo za ekologijo OBD2 Eittar vam omogoča, da zmanjša porabo goriva izboljšati ekonomiko vožnje in zmanjšuje emisije škodljivih izpušnih plinov.Eittar naprava je teated skoraj na vsak model avtomobila naredi.v največji obseg 30% izhodna moč avtomobila.zato je varna za vaš motor in drugih avtomobilskih delov.res te naprave vse, kar potrebujete, je le uživati v vožnji z boljšo navora ,več moči in boljšo učinkovito porabo goriva !no vožnje rutinsko spremenite je potrebno.Eittar zmogljiv čip za avtomobile na Hibridni Motor, ki ga poganja UTEKOČINJENI naftni PLIN.Eittar zmogljiv čip tuning modul vključeni v vozilo komunikacijski sistem za nadzor preko OBD avtobus , našli tri-dimenzionalno tabelo, imenovano zemljevidu .zemljevid vsebuje informacije, ki opisujejo, Podatkov, kot so vnos glasnost, tlak turbinsko, vnos temperature, vbrizgavanje goriva stopnja, zraka, goriva razmerje, dušilke položaj, vžig, kota, hitrosti, tacho, zgorevanja stanje in tako naprej, se zbirajo v realnem času ,je odvisno od mnogih parametrov, podatkov je optimiziran in popravljeni v realnem času za prilagajanje podatkov , Povečanje izhodna moč motorja v prostem teku stabilnost, optimizacijo emisij, izboljšanje dušilke odziv, manj shift preklic,bo naprava ne spremeni kateri koli dan v vašem ECU,vse spremembe bodo opravljene na zunanji krmilnik.bi motorja ohraniti odlično delovanje uspešnosti, sprostitev več učinkovitosti.

Eittar zmogljiv čip tuning modul preprosto priključite v vaš OBD2 vrat, da se takoj pridobili boste dodaten konjske moči in navora, medtem ko vas varčevanje goriva ob istem času.

Eittar tuning modul ne bo presegla vse proizvajalce zahteve in bo vedno ostati znotraj tolerance vašega motorja.Tako da ne bo možnosti, da naše tuning čip povzroča kakršne koli negativne učinke na vaše ECU ali motor.Naš čip ne spremenite trajno kakšne tovarniške nastavitve.Če želite spremeniti nazaj preprosto odklopite tuning čip iz OBD2 pristanišča in nazaj na normalno.

Kako uporabljati Eittar uspešnosti chip tunning modul ?

1. Plug Eittar uspešnosti chip tunning modula na OBD2 priključek vašega avtomobila.

2. Eittar uspešnosti chip tunning modul se bo Samodejno optimizacijo vašega avtomobila, tam ne bi bilo treba narediti dodatne prilagoditve.in potem Eittar uspešnosti chip tunning modul prilagaja tekmo vaš avto popolnoma.

3.Eittar uspešnosti chip tunning modul deluje na podlagi spreminjanje signala obliki ECU.Posledica tega je, da to spremeni celotno vbrizgavanje zemljevidu.

4. Glavna razlika med Eittar uspešnosti chip tunning modul in Remapping iskanje načinov je, da Eittar uspešnosti chip tunning modul je enostavno odstraniti, in po tem, ko odklopite greš nazaj na tovarniške nastavitve.

5. Remapping je trajno spremembo za vaš avto.To je drago tuning in ga ne morete odstraniti.

6. Eittar uspešnosti chip tunning modul je opremljen z motorjem funkcijo za zaščito in varna za vaš motor avtomobila.

Namestitev

1 - Povlecite Avto Ključ od vžiga.

2 - Iskanje OBD2 priključek v vaš avto in Plug v Eittar zmogljiv čip tuning modul.

3 - Vstaviti ključa v vžig in Zagon motorjev.

4 -Eittar zmogljiv čip tuning modul se bo prilagodila sama, da se ujema vaš avto popolnoma več za varčevanje z gorivom.

Oznake: chevrolet lumina, capric, državnik, taho, holden hsv, alfa gt, holden državnik, chevrolet colorado, holden nalepka, android ca

© www.marguc-sp.si. Vse Pravice Pridržane